ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη 2009 από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ - ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΚΚΕ – ΝΑΡ – νΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ – ΟΚΔΕ (που αποχώρησε τον Μάη του 2009)– ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές. περισσότερα εδώ

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Κάλεσμα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ξάνθης για το συλλαλητήριο της Τρίτης στην Κομοτηνή


 H  ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καλεί το λαό της Ξάνθης σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια στο όργιο καταστολή της κυβέρνησης και της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στην Ιερισσό.

          Η κυβέρνηση που ξεπουλά τον τόπο μας στα ντόπια και ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση  και ο μόνος τρόπος να επιβάλει τη βαρβαρότητα της πολιτικής της είναι η καταστολή, οι συλλήψεις και τα δακρυγόνα.

          Ας ξέρουν καλά ότι όσο καταστρέφουν το τόπο μας και  τις ζωές μας, όσο χτυπούν τους αγωνιστές και τα παιδιά μας, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω και να φοβηθούμε, αντίθετα η πάλη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, τις πολιτικές των μνημονίων και το χτύπημα των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων θα ενταθεί.

          Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε άνεργο, κάθε νέο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Τρίτης στις 13:00 στην Κομοτηνή.

          Από τα οδοφράγματα της Ιερισσού να ξεκινήσει ο μεγάλος ξεσηκωμός του λαού μας ενάντια στη χούντα κυβέρνησης -ΕΕ-Δ.Ν.Τ.- κεφαλαίου.


Εμπρός αδέλφια, εμπρός…
…να νικήσει ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.