ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη 2009 από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ - ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΚΚΕ – ΝΑΡ – νΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ – ΟΚΔΕ (που αποχώρησε τον Μάη του 2009)– ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές. περισσότερα εδώ

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου: Για την επίθεση σε μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης

Χθες, Τρίτη 18/9 τα περιβόητα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής προέβησαν σε τραμπούκικη επίθεση σε μέλη της «Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική απειλή» χτυπώντας έναν εκπαιδευτικό -μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- και προπηλακίζοντας τα υπόλοιπα άτομα που ήταν παρόντα. Με χυδαίο τρόπο, “με υπερηφάνεια”, έκαναν σαφές κατά την σχεδιασμένη επίθεση ότι είναι μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χ.Α. Ήταν ένα δείγμα και στην Ξάνθη για τη λογική της Χ.Α., για το ποιόν θεωρεί εχθρό και σε ποιόν θα επιτίθεται με το υποτιθέμενο αντι-συστημικό της προσωπείο. Στους αγωνιστές, τους εργαζόμενους, τους μετανάστες και κάθε λογής καταπιεσμένο. Στους ίδιους δηλαδή που επιτίθεται και η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και η Ε.Ε. είτε με τα εξοντωτικά μέτρα είτε με τις δυνάμεις καταστολής.
Ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ξάνθης καταγγέλλουμε τις φασιστικές επιθέσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν τους μαχόμενους εργαζόμενους και τη νεολαία, και καλούμε όλο τον κόσμο να αντιπαραθέσει με κάθε τρόπο το ταξικό του συμφέρον κόντρα στους ψεύτικους διχασμούς που προβάλλονται από τους εναπομείναντες υμνητές του Χίτλερ και υποστηρικτές του Λάτση. Ο κόσμος της εργασίας, οι άνεργοι, οι μετανάστες εργάτες, οι νέοι έχουμε ένα κοινό συμφέρον κόντρα στα συμφέροντα του κεφαλαίου και του αφαιμακτικού αυτού συστήματος. Όλοι εμείς οφείλουμε να συσπειρωθούμε κόντρα σε αυτούς και τους βρώμικους παρακρατικούς μηχανισμούς τους, όπως η Χ.Α.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τοπική Επιτροπή  ΞΑΝΘΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19/9/2012
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.