ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη 2009 από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ - ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΚΚΕ – ΝΑΡ – νΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ – ΟΚΔΕ (που αποχώρησε τον Μάη του 2009)– ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές. περισσότερα εδώ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Καταγγελία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ξάνθης


Καθως κορυφώνεται η προεκλογική περίοδος στην Ξανθη, άρχισαν να εμφανίζονται φαινόμενα τρομοκράτησης των αγωνιστών της αριστεράς. Χθες, Πεμπτη 26/5 έγινε αναίτια προσαγωγή συντρόφου που συμμετείχε σε ομάδα αφισοκόλλησης της Τοπικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ως πρόσχημα χρησιμοποιήθηκε η άρνηση του να δηλώσει κατοικία σε έλεγχο στοιχείων από αστυνομικούς. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε ξανά μέσα στην ίδια εβδομάδα σε βάρος άλλου αγωνιστή.
Οι τραμπουκισμοί της αστυνομίας δε μας σταμάτησαν ποτέ. Η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς θα ακουστεί και στην Ξάνθη, είτε το θέλουν.

Ξάνθη, 27/4/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.