ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη 2009 από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ - ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΚΚΕ – ΝΑΡ – νΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ – ΟΚΔΕ (που αποχώρησε τον Μάη του 2009)– ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές. περισσότερα εδώ

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου: Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης για συνεχείς παρενοχλήσεις από την ΕΛΑΣ

Οι συνεχείς παρενοχλήσεις της ΕΛΑΣ στις προεκλογικές παρεμβάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ξάνθη καλά κρατούν. Προσήχθη εχθές, Τετάρτη 2/5, ο υποψήφιος βουλευτής Μηλιαζήμ Τζεμαλή και ένας ακόμα σύντροφος δικηγόρος!

Το ενδιαφέρον της Ασφάλειας στην πόλη μας για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αξιοσημείωτο. Καθημερινά ομάδες της ασφαλητών παρακολουθούν απροκάλυπτα τη διακίνηση του προεκλογικού υλικού μας και τον κόσμο που περνά από το τραπεζάκι στην κεντρική πλατεία. Η χθεσινή προσαγωγή των δύο συντρόφων ήταν η τρίτη φορά που παρενοχλείται συνεργείο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ της τελευταίες μέρες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι έλεγχοι στοιχείων "ρουτίνας" απαιτούσαν την παρουσία μέχρι και 8-10 αστυνομικών οργάνων!

Η σύγχρονη χούντα ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου, κι αν δεν έχει στηρίγματα στο λαό,  έχει πάντα δίπλα της προθύμους κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, από τους ασφαλήτες και τους ρουφιάνους μέχρι τους σύγχρονους νεοναζί γερμανοτσολιάδες. Η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς θα ακουστεί είτε το θέλουν είτε όχι.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τοπική επιτροπή ΞΑΝΘΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 3/5/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.