ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη 2009 από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ - ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΚΚΕ – ΝΑΡ – νΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ – ΟΚΔΕ (που αποχώρησε τον Μάη του 2009)– ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές. περισσότερα εδώ

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου: Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης για προβοκάτσια της εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ


Η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης καταγγέλει τη συκοφαντική προβοκάτσια της εφημερίδας ΜΑΧΗΤΗΣ, δημοσίευμα της οποίας (13/5) εμπλέκει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε περιστατικό καταστροφής υλικών του ΚΚΕ στην πλ. Ελευθερίας το βράδυ της 3ης Μάη. Η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι γνωστή για τις γκεμπελίστικες πρακτικές τις, καθώς επίσης για τις απόψεις που προβάλλει και τις επιθέσεις σε τοπικούς κοινωνικούς αγώνες. 

Το μύθευμα, προϊόν “δημιουργικής δημοσιογραφίας”, προσπαθεί να συνδέσει τα άτομα που συνελήφθησαν στο κέντρο της Ξάνθης για τις καταστροφές με την παρενόχληση μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την ΕΛΑΣ σε άσχετο μέρος άσχετη ώρα και με άσχετη πρόφαση την ίδια μέρα. Μάλιστα επικαλείται την ανακοίνωση της ΝΕ ΚΚΕ Ξάνθης, την οποία διαστρεβλώνει. 

Οργανικό κομμάτι της επίθεσης Κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ έχει αναδειχθεί η στοχοποίηση της Αριστεράς που δίνει μάχες για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Καμία σχέση με τη χειραφέτηση του κόσμου της εργασίας δεν έχουν όσοι συνδράμουν σε αυτό το κυνήγι μαγισσών. Μόνο παρακρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν πρακτικές όπως αυτές της 3ης Μάη και της εφημερίδας ΜΑΧΗΤΗΣ.

Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας με δημοσίευση επανορθωτικού σημείωματος και την απόσυρση της συκοφαντικής ανάρτησης από το blog.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Τοπική Επιτροπή Ξάνθης
15/5/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.