ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη 2009 από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ - ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΚΚΕ – ΝΑΡ – νΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ – ΟΚΔΕ (που αποχώρησε τον Μάη του 2009)– ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές. περισσότερα εδώ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης

Η νέα δημοτική αρχή της Ξάνθης δείχνει να ακολουθεί πιστά τα βήματα του πολιτικού της φορέα (ΝΔ) στην προσπάθεια να φιμώσουν κάθε δύναμη που στηρίζει αταλάντευτα τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Με τον ίδιο τρόπο που κεντρικά η ΝΔ διεξάγει επίθεση απέναντι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσω της εκπροσώπου της Μαρία Σπυράκη φαίνεται να κινείται και ο δήμαρχος της στην Ξάνθη. Αρνείται να δώσει χώρο έκφρασης στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ αντίθετα παραχωρεί χώρο σε κάθε «ακίνδυνο» για την κυβέρνηση και το κεφάλαιο εκλογικό συνδυασμό. Είναι ξεκάθαρο πως θέλουν την προβολή μόνο των κομμάτων που στηρίζουν το κεφάλαιο, την Ε.Ε και το ευρώ. ΔΕΝ θα τους περάσει.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι γνωστό ότι δεν διαθέτει τα μέσα που έχουν τα αστικά κόμματα. Δύναμη της είναι η προκήρυξη και η αφίσα της που μοιράζονται καθημερινά με αυταπάρνηση από τα μέλη της.

Η κυβέρνηση που τρέμει τους 18χρονους και τους απαγορεύει την ψήφο προσπαθεί ταυτόχρονα να φιμώσει κάθε δύναμη στήριξης του λαού που απορρίπτει το μονόδρομό τους.

Όσο και να θέλει η κυβέρνηση των Μπαλτάκων μαζί με τους ντόπιους εγκάθετους της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα μιλήσει στους εργαζόμενους και τη νεολαία μέσα στους χώρους δουλειάς, τις σχολές και τα σχολεία για την ανάγκη ενός άλλου δρόμου έξω από Χρέος μνημόνια Ε.Ε. και ευρώ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν μηχανισμό του κράτους να εμποδίσει την παρέμβαση της είτε μέσα από τις μαζικές αφισοκολλήσεις της είτε μέσα από το μοίρασμα των προκηρύξεων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.