ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη 2009 από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ - ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΚΚΕ – ΝΑΡ – νΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ – ΟΚΔΕ (που αποχώρησε τον Μάη του 2009)– ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές. περισσότερα εδώ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο δήμαρχος της Ξάνθης προκαλεί με τη γνωστή αντιδημοκρατική του συμπεριφορά. Μετά την απόφασή του να μη δώσει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ χώρο έκφρασης στην προεκλογική περίοδο, συνεχίζει απαγορεύοντας και την παρέμβαση στην κεντρική πλατεία.

Μάλιστα εμφανίστηκε ο ίδιος στην κεντρική πλατεία όπου βρισκόντουσαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΚΕ μ-λ και απαίτησε να απομακρυνθούν τα τραπεζάκια μας και το πανό που είχε αναρτήσει η Εκλογική Συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ .

Η δικαιολογία του Δημάρχου ήταν πως οι συγκεκριμένοι πολιτικοί σχηματισμοί δεν έχουν την απαιτούμενη άδεια της δημοτικής αρχής, τη στιγμή που αρνήθηκε κατηγορηματικά να μας παραχωρήσει χώρο στην κεντρική πλατεία τόσο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όσο και σε συνάντηση που είχαμε μαζί του. Επίσης μας κατηγόρησε για «αφισορύπανση» τη στιγμή που η πόλη είναι γεμάτη από πανό του ακροδεξιού ΛΑΟΣ.

Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα ο Δήμαρχος. Είναι ξεκάθαρος απέναντι στον Λαό της Ξάνθης. Δεν θα έχει λόγο καμία δύναμη που δεν στηρίζει τις πολιτικές του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.
Με το γνωστό ύφος των Φορτσάκηδων που έχει η ΝΔ μας κάλεσε να συμμορφωθούμε στη φίμωση μας για να μην τον αναγκάσουμε να λύσει αλλιώς το θέμα. Ενώ ταυτόχρονα ζητούσε με επιτακτικό τρόπο τα ονοματεπώνυμα μας νομίζοντας ότι αυτό θα μας τρομοκρατήσει.

Πώς θα το λύσει?
Με την αστυνομία που απαγορεύει τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ αφισοκολλήσεις τον τελευταίο χρόνο στην Ξάνθη, η οποία πλέον κατά τον δήμαρχο θα καλείται να απαγορεύει και το μοίρασμα προκηρύξεων στην πλατεία.

Ο τραμπουκισμός των Φορτσάκηδων και των Μπαλτάκων δεν πέρασε και δεν θα περάσει. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως ξεκαθάρισε και σε προηγούμενη ανακοίνωση της θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους για να ζήσουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία με αξιοπρέπεια, χωρίς χρέος, Ε.Ε, μνημόνια. Δεν θα μας σταματήσουν οι ψευτο-τσαμπουκάδες ενός αυταρχικού δημάρχου. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν ανεχόμαστε καμία παρέμβαση των κρατικών μηχανισμών στον αγώνα που δίνουμε να μιλήσουμε στο λαό κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα για ΔΟΥΛΕΙΑ-ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Καλούμε σε συνέντευξη τύπου μαζί με την Εκλογική Συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ την Δευτέρα 19/1 στις 12.30 μμ στο ξενοδοχείο Ορφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.